Dr. Karl Henn

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Adults
Children

Dr. Karl Henn

50m2
5 oseb
Klima
Wi - Fi povezava
1 postelja
TV
Prevoz

Apartma z 1 spalnico z teraso

Apartma se imenuje po dr. Karlu Hennu. Brez njega Radenci danes ne bi bili to, kar so. On je bil tisti, ki je kot mlad študent leta 1833 prvi odkril zdravilno moč tukajšnje mineralne vode, se leta 1869 vrnil in naredil zdravilišče ter polnilnico.

Ta apartma je primeren za 5 oseb, opremljen z vsem udobjem današnjih dni, tako, da v njem ne boste pogrešali ničesar razen utesnjenosti.

Storitve

Lastna Kuhinja
Dnevni prostor
Velika spalnica
Brisače

Terasa
Lastna kopalnica s tušem
Pomivalni stroj
Brezplačno parkirišče
Sef

Cenik
(Število oseb: 1 – 5)

Cena za najem apartmaja : 80€

Za dve osebi : 60€

Slike

Vila Anna

Nastanitev Villa Anna stoji na mirni legi in ponuja zunanji bazen s teraso za sončenje ter lepotni salon. Apartmaji nastanitve so klimatizirani in vključujejo kabelsko LCD TV ter balkon ali teraso. Na zelenem dvorišču je tudi oprema za peko na žaru.

Nastanitev nudi brezplačno izposojo 3 koles. Apartmaji imajo popolnoma opremljeno kuhinjo in kavč, možna pa je tudi uporaba kabelskega interneta. V sklopu nastanitve je na voljo brezplačno parkiranje.

V neposredni bližini nastanitve so igrišča za odbojko na mivki, košarko in nogomet. Gosti nastanitve lahko pri obisku zdravilišča Radenci, ki je 250 m stran, izkoristite popust.