O nas

Vila Anna

Apartmaji Vila Anna so bili zgrajeni leta 2006 kot skupni projekt družine Jelen iz Radencev. Po pripovedovanju lastnika, Mirana Jelena, so ga mimoidoči velikokrat ustavljali in spraševali, ali se tukaj nudijo apartmaji. Čez nekaj let se je poleg prevozne dejavnosti odločil zgraditi družinske apartmaje in v središču Radencev gostom ponuditi udobne namestitve, z vso opremo in udobjem, ki ju današnji popotnik ali turist potrebujeta na oddihu.
“Na koncu se zmeraj vse uredi. Če ni dobro, pomeni, da še ni konec…” – Miran Jelen, lastnik Vila Anna

Hkrati je na zanimiv način strnil zgodbo o nastanku zdravilišča v Radencih in samimi apartmaji. Vsak apartma ima namreč svoje ime in predstavlja pomembne Radenčane, ljudi, ki so pripomogli k nastanku turistične dejavnosti v tem kraju in so pustili pomemben pečat pri odkritju mineralne vode ter nastanku zdravilišča. Tako vsak apartma na svoj način gosta obogati z značilnostmi kraja, saj se je šest apartmajskih tipov nastanitve izoblikovalo glede na zgodovinsko dogajanje v občini Radenci.
Družina Jelen z veliko volje in predanosti stremi k zadovoljstvu gostov, ki obiščejo kraj Radenci ter prenočijo v apartmajih. Vabimo Vas, da ste tudi Vi del naše zgodbe in se razvajate v udobju, ki Vam ga nudi Vila Anna.