O NAS

Vila Anna apartmaji so bili sezidani leta 2006 kot skupni projekt družine Jelen iz Radencev. Po pripovedovanju lastnika Mirana Jelena, ki pravi, da njegova hiša stoji ob glavni cesti in so ga zato velikokrat mimoidoči ustavljali ter spraševali, ali se tukaj nudijo apartmaji. Sam se je pogumno čez nekaj let odločil, da zraven transportne dejavnosti  ustvari družinske apartmaje ter ponudi potencialnim gostom udobne namestitvene kapacitete, s polno opremo, ki jo sodoben popotnik potrebuje na oddihu.

“Na koncu, se zmeraj vse uredi. Če ni dobro, pomeni, da še ni konec…” – Miran Jelen, lastnik Vila Anna

Hkrati je na zanimiv način strnil zgodbo o poteku nastanka zdravilišča v Radencih s samimi apartmaji.  Vsak apartma ima namreč svoje ime in predstavlja pomembne Radenčane, ljudi, ki so pripomogli za nastanek turizma v kraju in imajo kakršenkoli pečat na odkritje mineralne vode ter nastanek zdravilišča. Tako na svoj način vsak apartma obogati gosta z značilnostmi kraja, saj se je šest apartmajskih tipov nastanitve izoblikovalo glede na zgodovinsko dogajanje v občini Radenci.

Družina Jelen z vsakodnevno voljo, ter predanostjo strmi k zadovoljstvu gostov, ki obiščejo kraj Radenci ter prenočijo v apartmajih.

Vabimo Vas, da ste tudi Vi del naše zgodbe ter se razvajate v vsem udobju, ki Vam ga Vila Anna nudi.